De ce anticafe?

  • de

Conceptul de anticafenea a apărut în 2011, în Rusia, iar astăzi este răspândit în întreaga lume.

În general, anticafeneaua este locul în care clienții nu plătesc pentru ceea ce consumă, ci pentru timpul pe care îl petrec în local.  Într-o astfel de anticafenea, prietenii se pot întâlni și discuta sau se pot organiza evenimente ca: expoziții, prezentări, seri de lectură etc.

Tempo Anticafe este prima anticafenea din Buzău și printre singurele din țară. Astfel, ne propunem să oferim clienților noștri un spațiu în care să folosească timpul la adevărata lui valoare. Tempo este locul unde în loc să „pierzi timpul”, „câștigi timpul” 🙂

Vrem să oferim buzoienilor o experiență cu totul nouă, diferită și mai ales dinamică. Ne propunem să devenim principala soluție la care oamenii din comunitatea noastră să apeleze atunci când au nevoie de resurse, idei, inspirație și soluții pentru a-și îndeplini obiectivele.

Tempo își dorește să devină o comunitate în sine, un loc unde să te simți de fiecare dată ca acasă, unde știi că la orice oră vii găsești cel puțin o față cunoscută care să-ți lumineze ziua.

Îți punem la dispoziție cel mai potrivit loc din oraș unde să lucrezi eficient și mai ales să găsești noi oportunități de dezvoltare. Mese de lucru echipate cu tot ce ai nevoie pentru munca ta, o bibliotecă diversificată de unde să iei cele mai bune idei de care ai nevoie în ceea ce faci, apă, ceai și cafea la discreție și evenimente speciale, create în funcție de nevoile clienților noștri.

Avem planuri mărețe și obiective îndrăznețe, dar cum fiecare început de drum este mai greu, încă mai avem de lucru până la deschiderea oficială, care, sperăm noi, va fi în jurul datei de 15 iunie. Până atunci, te invităm să ne cunoaștem deocamdată „virtual”. Urmărește-ne în continuare și abonează-te la newsletter ca să fii la curent cu proiectul Tempo și mai ales să nu ratezi evenimentul de deschidere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *