Prima lună gratis!!!

  • de

Ai aflat deja că la Tempo Anticafe tot ceea ce plătești este timpul pe care îl petreci la noi. Dar cum ar fi ca în prima lună să te bucuri de întreaga experiență de la Tempo și să profiți de toate resursele pe care le găsești acolo, total GRATUIT?

Pentru că ai ales să fii alături de noi încă de pe acum, înainte de a deschide oficial, ne-am gândit să te surprindem cu o provocare ce îți poate aduce un super premiu: Accesul gratuit în prima lună la Tempo Anticafe!!!

Punem la bătaie două premii, pentru doi dintre viitorii noștri clienți. Uite ce trebuie să faci ca să intri în concurs:

  1. Like la pagina de facebook TempoAnticafe (dacă nu ai făcut-o încă)
  2. Share la pagina de facebook TempoAnticafe împreună cu textul „Ceva cu totul și cu totul nou, în curând, în Buzău!” ( ATENȚIE!!! Share-ul care nu este însoțit de text nu va fi luat în considerare!”)
  3. Completează formularul de mai jos cu datele tale și vino la evenimentul de deschidere ( te anunțăm noi din timp când va avea loc )

Durează mai puțin de 60 de secunde și poți fi unul dintre cei doi câștigători.

Succes!

Prin completarea formularului îți exprimi acordul ca SC Tempo Anticafe SRL să prelucreze datele tale cu caracter personal. Click aici ca să afli mai multe despre politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal.

opțional

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *