Românii de 10 ###August

  • de

Sunt românii dedicați. Români care simt în același suflu dragostea de neam și țară, nu vorbe în vânt, aidoma celor de acum o sută de ani care treceau Carpații în căruțe sau opinci.

Sunt românii pentru care galbenul din drapel încă înseamnă un snop de grâu, nu un teanc de bani.

Sunt românii pentru care roșul din drapel încă înseamnă sângele vărsat al înaintașilor și nu doar o transfuzie de patriotism voluntar.

Sunt românii pentru care albastrul stindardului moștenit de generații și veacuri înseamnă EMINESCU și cerul speranței.

Sunt românii pentru care roșu, galben și albastru reprezintă inima Europei și inima lor.”

Descoperă mulți români de 10 chiar de la autoarea cărții „Românii de 10 ### August”, chiar pe 10 August; de data asta nu în Piață, ci la Tempo Anticafe.

Vino la prima lansare de carte de la Tempo și descoperă mulți români de 10 chiar de la autoarea cărții „Românii de 10 ### August”, chiar pe 10 August; de data asta nu în Piață, ci la Tempo Anticafe.

Te așteptăm cu alune și biscuiți, ceai și cafea, Sâmbătă 10 August, de la 13:30. Ca de obicei, nu trebuie să plătești nimic în plus, în afară de TIMP!

Ca să te asiguri că vei participa la eveniment, îți recomandăm să completezi formularul de mai jos pentru a te asigura că ai locul rezervat.

Prin completarea formularului, ești de acord cu politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal, pe care o găsești AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *