Seminar de Parenting

  • de
Mihaela Berechet

Te-ai întrebat vreodată ce fel de părinte ești și cum poți deveni unul mai bun?

Te-ai gândit că a fi părinte este o meserie care se poate învăța la fel ca oricare alta?

Vrei să știi ce fel de părinte ești?

Vrei să crești un copil fericit, însă limitele pe care i le pui îl întristează și nu știi ce să faci?

Pe 21 Septembrie, la Tempo Anticafe găsești răspunsuri la toate întrebările pe care ți le-ai pus sau la care nici nu te-ai gândit încă, despre cum să fii cea mai bună variantă de părinte modern.

Primul Seminar de Parenting de la Tempo, va avea loc Sâmbătă, 21 Septembrie, de la ora 11:00 și ne va ajuta să descoperim împreună (pentru că și noi suntem părinți la rândul nostru):

  • Înțelegerea modelelor de parenting și a efectelor acestora pe termen lung.
  • Identificarea și înțelegerea stilului de parenting personal
  • Conștientizarea efectelor asupra educației copilului
  • Cum pot accentua aspectele pozitive ale stilului meu de parenting
  • Cum pot minimiza efectele negative ale stilului personal de parenting

Și ce e și mai minunat este că toate astea le vom afla cu ajutorul unui buzoian de-al nostru: Mihaela Berechet, instructor Aware Parenting.

Mihaela este la rândul ei mamă de 8 ani și din dorința de a oferi copilului său echilibru a căutat informații legate de educația și dezvoltarea copiilor. De aceea s-a certificat Aware Parenting în urmă cu 4 ani în speranța ca astfel va reuși să ajute și alți părinți să devină mai conștienți de cum acțiunile lor pot influența relațiile cu ceilalți, dar mai cu seamă relația cu copilul.

Mai multe despre Mihaela Berechet, precum și lucrurile în care crede și pe care le împărtășește cu părinții găsești si pe site-ul www.cursuri-parenting.ro .

Cât costă participarea?

La Tempo Anticafe, toate resursele pe care le avem sunt la discreția ta, iar pentru asta tot ceea ce trebuie să plătești este TIMPUL pe care îl petreci la noi. Participarea la seminarul ”Ce fel de părinte sunt și cum pot deveni mai bun?” nu are nicio taxă suplimentară. Durata evenimentului este de aproximativ două ore și AICI găsești tarifele noastre.

Notează data în agenda ta: 21 Septembrie, ora 11:00!

Pentru a fi sigur de participare, te invităm să îți rezervi locul prin completarea forumlarului de mai jos:

Nu uita să verifici și modul în care prelucrăm datele tale cu caracter personal! Prin completarea formularului ești de acord cu politica noastră în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *