Ce poți să faci la Tempo?

  • de

Tempo Anticafe a apărut în comunitatea buzoiană în urmă cu două luni cu o misiune clară: de a ajuta oamenii din comunitate cu resurse și inspirație astfel încât să îi împuternicească să producă o schimbare pozitivă.

Am gândit un proiect „altfel”, atât prin noutatea conceptului cât și prin varietatea de opțiuni pe care le punem la dispoziția (și la discreția) clienților noștri.

Mulți ne întreabă „Ce pot să fac dacă vin la Tempo”, iar răspunsul cel mai complet este că „poți să faci exact ce vrei”. Este alegerea ta în ce fel îți petreci timpul, dar trebuie să știi că TIMPUL este singura resursă pentru care trebuie să plătești; așa că, în funcție de starea de spirit pe care o ai, ai o grămadă de opțiuni pe care le găsești la noi.

Biblioteca Tempo

Poți alege să investești în dezvoltarea ta personală sau profesională. La Tempo găsești o bibliotecă care conține peste 300 de exemplare din care să alegi ce ți se potrivește mai bine.

La fel de bine poți urmări cele mai bune materiale de training pe o platformă pe care o găsești doar în locația noastră. Mai mult poți participa la workshopurile marca „Tempo” unde îți poți îmbunătăți abilitățile pe care le ai sau poți dezvolta altele noi.

La Tempo găsești singurul loc din oraș unde poți vorbi în public. Tempo Public Speaking se întâmplă în fiecare seară de marți, de la 18:00.

Dacă ai nevoie de un loc liniștit de unde să lucrezi singur sau împreună cu echipa, la Tempo găsești toate echipamentele care să te ajute să muncești eficient. Ai la dispoziție mese de lucru dotate cu laptop, scaner, imprimantă și, bineînțeles, acces la wi-fi.


Scena Tempo

Dacă urmează să organizezi un eveniment, ar fi bine să iei în considerare că la noi găsești toate dotările de care ai putea avea nevoie, fie că e vorba de ceva mai oficial, cum ar fi un workshop sau o conferință, sau chiar o zi specială pe care vrei să o sărbătorești alături de cei dragi.

Scenă, sistem audio, microfoane și lavaliere, camere video, ecrane de proiecție sunt resursele de care dispui dacă vrei să folosești spațiul nostru pentru propriul proiect. În plus, dacă ai nevoie de mai mulți participanți, te putem ajuta și cu promovarea evenimentului tău.

Dacă ai nevoie de inspirație și de idei noi pentru a-ți crește afacerea, la Tempo găsești ceea ce cauți. În fiecare săptămână găsești măcar un eveniment care să îți ofere un plus de valoare. Business networking, workshopuri sau seminariile Tempo reprezintă locul potrivit unde te poți face cunoscut și poți găsi noi clienți.

FIFA 20 la Tempo

Serile de weekend sunt pentru distracție. Avem Tempo Social Party unde vei descoperi un fel diferit de a te distra. Îți aducem degustări de vinuri, degustări culinare și muzică live. În plus, poți profita de jocurile noastre cu care să te amuzi împreună cu cei dragi: jocuri de societate (Scrabble, Activity, Dixit, Catan, Inside Hero, Nume de cod sau Citadele), darts, jocuri XBox (normal că deja avem și FIFA20!)


Cafeaua de dimineață la Tempo

Deschidem încă de la 07:00 așa că, dacă obișnuiești să îți începi ziua cu o cafea, o poți face în cel mai productiv mod la Tempo. Fie că o faci împreună cu colegii sau prietenii, fie că întâlnești oameni noi sau urmărești proiecții TED, cu siguranță vei avea o zi mult mai eficientă și plină de inspirație.

Dacă ești părinte, Tempo Anticafe este și pentru tine. Biblioteca noastră conține multe exemplare de cărți despre educația copiilor și în fiecare lună poți participa la un Seminar de parenting la care să descoperi cele mai bune idei despre cum să devii cea mai bună variantă de părinte.

Și poți face toate astea chiar dacă vii cu cel mic. Dacă are vârsta de până în 10 ani, pentru el nu va trebui să plătești. Mai mult, avem suficiente jucării potrivite pentru orice vârstă, astfel încât cei mici să simtă și ei ca acasă.

Dacă nu ne-ai vizitat încă, credem că ai primit suficiente motive ca să nu mai amâni momentul și să descoperi cât mai repede atmosfera primei anticafenele din Buzău, singurul loc unde ai toate resursele la discreție și tot ceea ce trebuie să plătești este TIMPUL pe care îl petreci la noi.

Te așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *