Parenting – de la Pedepse la Armonie

  • de

Cu toții ne dorim copii ce vor deveni adulți echilibrați, respectuoși, cu stimă de sine crescută, empatici și iubitori. Cum facem asta însă este întrebarea numarul 1 în mințile tuturor părinților.

Auzim despre educația empatica, despre educația lipsită de pedepse și chiar de recompense, însă nu ne putem imagina cum ne-am putea educa copiii în acest spirit. Cum ar putea ei să nu devină niște răsfățați în acest context?

În cadrul celor 2 ore ale seminarului  ”Parenting – de la Pedepse la Armonie” vom afla împreună:

  • De ce nu sunt recomandate pedepsele și de ce sunt ineficiente?
  • Forme ale pedepselor: amenințări, șantaj, devalorizări, time-out, reproșuri, etc
  • De ce recompensa este dăunătoare?
  • Ce opțiuni sănătoase avem și cum le folosim?

Cine susține seminarul: Mihaela Berechet, instructor Aware Parenting. Mihaela este și mamă de 8 ani și din dorința de a oferi copilului său echilibru a căutat informații legate de educația și dezvoltarea copiilor. De aceea s-a certificat Aware Parenting în urmă cu 4 ani în speranța ca astfel va reuși să ajute și alți părinți să devină mai conștienți de cum acțiunile lor pot influența relațiile cu ceilalți, dar mai cu seamă relația cu copilul.

Mai multe despre cine este instructorul acestui seminar precum și lucrurile în care crede și pe care le împărtășește cu părinții găsiți si pe site-ul www.cursuri-parenting.ro .

Înscrie-te acum la seminar pentru că locurile sunt limitate. Participarea nu are nicio taxă suplimentară, tot ceea ce trebuie să plătești fiind timpul pe care îl petreci la noi; adică 12 lei/h.

Completează formularul și rezervă-ți locul. Înainte, verifică și politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal, pe care o găsești aici: http://tempoanticafe.ro/protectia-datelor-cu-caracter-personal/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *