Decembrie magic, la Tempo

  • de

Am fost cam scumpi la scris în ultima vreme dar asta s-a întâmplat dintr-un motiv foarte bine întemeiat: am purtat negocieri intense cu Moșul și într-un final l-am convins să ne asculte 🙂 

Nu s-a lăsat ușor dar când i-am spus cât de faini sunt clienții noștri, s-a înmuiat bărbosul :))) 
Așa că, îți scriem acum ca să îți spunem că deja s-a pus în mișcare și e în drum spre Tempo. O să dureze ceva până ajunge (el a zis că săptămâna viitoare, dar știind câte cadouri are de adus, noi credem că e cam optimist :)). 

Ceea ce e cu adevărat spectaculos e că, odată ajuns, nu mai pleacă de la noi 🙂 Petrecem toată luna Decembrie alături de el! 
Știm că perioada Sărbătorilor e plină de magie și că abia aștepți să te bucuri de fiecare moment. Așa că, pe lângă toată distracția cu Moș Crăciun, ți-am pregătit cele mai bune ingrediente ca să găsești la Tempo cea mai bună atmosferă de care ai nevoie ca să petreci timp de calitate alături de cei dragi și să păstrezi amintirile peste ani. 

Uite ce te așteaptă la Tempo în luna Decembrie:


Fie că e vorba de gașca de prieteni sau de familie, adună-i pe toți și programați-vă la o ședință foto. Îți pregătim un decor în ton cu Sărbătorile de iarnă, pălării și căciuli haioase și cei mai talentați fotografi pe care îi cunoaștem.

Îți trimitem un material cu 50 de fotografii digitale, iar tu le alege pe cele mai reușite 20 dintre ele pe care să ți le tipărim. De asemenea, primești de la noi și un calendar persoanlizat și un ceas de perete cu fotografia preferată.


Știm că de multe ori faci chiar tu pe Moș Crăciun 🙂 Anul ăsta, cele mai importante persoane cărora le oferi cadouri, le pot primi direct din mâna Moșului; cel adevărat 🙂 

Tu aduci cadoul la noi, iar Moșul îl sună personal pe cel la care trebuie să ajungă și îl cheamă la Tempo. În plus, are și Bărbosul cadoul lui 🙂 


În seara de Crăciun ți-am pregătit o petrecere pe cinste! Totul e la discreție și tu nu trebuie să vii decât cu pantofii de dans 🙂 Și ceva în sus :))) 

Dacă te grăbești și plătești până pe 10 Decembrie, primești și o reducere interesantă!
Ne-am dori mult să petrecem noaptea dintre ani împreună. Dacă nu te-ai hotărât încă ce faci de Revelion, vrem să îți venim în ajutor cu o ofertă de nerefuzat. 

CLICK AICI ca să vezi mai multe detalii despre noaptea de revelion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *