Ce mai e nou la Tempo?

  • de
#nevedemlatempo

Au trecut deja mai bine de cinci luni de Tempo Anticafe, prima anticafenea din Buzău, locul unde plătești timpul pe care îl petreci și nu consumația, locul unde poți găsi resursele și inspirația de care ai nevoie pentru a fi mai productiv în ceea ce faci, locul unde poți să lucrezi, să citești, să te joci cu prietenii, să înveți și să te distrezi.

Și cum cinci luni reprezintă o perioadă semnificativă de timp în care să putem trage concluzii și să gândim soluții astfel încât să oferim o experiență cât mai plăcută clienților noștri, cel mai important lucru pe care l-am obținut în tot acest timp a fost feedback-ul primit din partea celor care ne-au trecut pragul.

Unul dintre lucrurile cele mai importante pe care trebuie să le faci în business este să ții cont de părerea clienților tăi și să le răspunzi dorințelor pe care le au.

De aceea, în 2020 venim cu modificări importante, evenimente și proiecte noi, produse și servicii care să ajungă mai ușor și să răspundă fidel nevoilor comunității noastre.

UITE CE TE AȘTEAPTĂ LA TEMPO ÎN 2020:

Pentru că am înțeles că sistemul de tarifare pe care l-am gândit inițial a fost prea complex pentru a putea fi ușor de explicat, de la 1 Ianuarie am simplificat lucrurile: un singur tarif valabil de luni până duminică și vouchere de reducere pentru cei mai fideli clienți. CLICK AICI ca să vezi cât costă timpul la Tempo în 2020 și ce trebuie să faci ca să primești un voucher!

De multe ori, clienții ne-au spus că ar fi bine să avem o ofertă mai largă în ceea ce privește consumația. Așa că, de acum la Tempo vei găsi și un meniu de băuturi și mici gustări de care să te bucuri când vii la noi. CLICK AICI ca să vezi meniul nostru.

În timpul zilei, de luni până vineri, Tempo poate fi noul tău birou. Am gândit un abonament lunar care îți oferă cel mai mic preț posibil și cea mai potrivită atmosferă ca să lucrezi eficient. CLICK AICI ca să vezi toate avantajele abonamentului Tempo.

Ne-am folosit de experiența de până acum, am adăugat dorințele clienților și am regândit puțin evenimentele de care te poți bucura la Tempo.

Programe de antreprenoriat și dezvoltare personală, seri de jocuri și petreceri tematice, club de comedie sau club de vorbit în public, toate te așteaptă în fiecare zi dacă ne vizitezi.

CLICK AICI ca să vezi următoarele evenimente și să-ți rezervi locul.

Așteptăm în continuare feedback-ul clienților noștri și continuăm să îmbunătățim ceea ce facem astfel încât să răspundem nevoilor și dorințelor oamenilor din comunitatea locală și să facem din Tempo principalul loc de întâlnire al oamenilor activi din Buzău.

Te așteptăm oricând să bem o cafea împreună și să discutăm despre cum putem face lucrurile mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *