Clepsidra Tempo

CLEPSIDRA TEMPO

Dacă ai fost pe la noi, deja ai cunoscut „Clepsidra Tempo”. Dacă nu ai mai fost până acum la Tempo -apropo, ar trebui să vii 🙂 – îți lăsăm aici o imagine cu ea 🙂

Clepsidra Tempo este modul prin care măsurăm timpul pe care îl petreci la noi. Notăm ora la care ai venit, ca să știm cât trebuie să plătești când pleci.

Și pentru că noi considerăm că timpul este cea mai valoroasă resursă de care dispunem, ne-am gândit să oferim o valoare mai mare Clepsidrei.

Este în același timp și felul nostru de a-ți mulțumi pentru că treci pe la noi. Și de acum, îți dăm și mai multe motive să ne vizitezi mai des.


Păstrează Clepsidrele pe care le primești de la Tempo, adună cât mai multe și bucură-te de surprizele pe care ți le oferim:

Dacă vii mai rar, o oră la Tempo te costă 14 lei (ai la discreție apă, ceai, cafea, cappuccino, ciocolată caldă sau limonadă).

După ce strângi 5 Clepsidre, îți oferim un voucher de reducere și pe viitor, nu plătești decât 10 lei pentru fiecare oră.

Vino cât mai des și adună 20 de Clepsidre și primești din partea noastră o săptămână gratis.

După ce reușești să aduni 40 de Clepsidre, o lună întreagă poți să petreci cât timp vrei la Tempo, fără să plătești nimic!

Când ajungi la 50 de Clepsidre, meriți un bonus deosebit 🙂 Ai la dispoziție locația noastră pentru a organiza cea mai tare petrecere pentru toți prietenii tăi! Poate fi ziua ta sau a unui prieten sau pur și simplu vrei să-i aduni pe toți ai tăi la un loc și să vă distrați. Noi îți punem la dispoziție locația, personal care să vă servească și cea mai bună muzică. În rest, poți să vii cu ce vrei tu de-acasă (apa și cafeaua e din partea noastră) sau poți să apelezi tot la noi dacă vrei să te ajutăm cu un meniu!

Așa că, ai și mai multe motive să vii mai des pe la Tempo. Fie că vrei să lucrezi în liniște, să citești o carte, să participi la un eveniment, să te distrezi cu prietenii cu jocurile pe care le găsești la noi sau pur și simplu să servești o cafea, Tempo Anticafe este cea mai potrivită alegere și la noi găsești atmosfera de care ai nevoie de fiecare dată.

Te așteptăm cu drag!