EVENIMENTE

Tempo Public Speaking este singurul loc din Buzău unde îți poți exersa și îmbunătăți abilitățile de oratorie.

Dacă știi deja cât de important este să fii un bun vorbitor, Clubul te așteaptă în fiecare zi de marți, începând cu ora 18:00. (află mai multe)

„Tempo Networking Events” este pentru cei care știu cât de important este să fie cât mai cunoscuți în comunitatea în care activează.     (află mai multe)

La Tempo Anticafe serile de weekend sunt pentru distracție. Ne propunem să îți oferim o experiență nouă în ceea ce privește felul în care îți petreci timpul liber împreună cu prietenii și familia și de aceea, în fiecare seară de vineri și sâmbătă vei găsi provocări noi.  (află mai multe)

În perioada 1-22 noiembrie, te așteptăm în fiecare zi, de la 8:00, la 21:00 să interacționezi cu știința în cel mai direct mod posibil. Ai la dispoziție toate jucăriile științei timp de 90 de minute, apă, ceai, cafea, la discreție, iar pentru toată experiență nu trebuie să plătești decât 18 lei.  (află mai multe)

La Tempo, surprizele plăcute te surprind tot mai des!

Pe 1 Decembrie, ți-am pregătit un super eveniment de ziua românilor și o tombolă cu premii valoroase. (află mai multe)

Dacă ai între 18-25 de ani

Dacă ai o idee și vrei să o transformi în afacere

Dacă ai spirit antreprenorial și vrei un plus de inspirație

Școala de afaceri pentru tineri este locul unde vei descoperi cum să faci pasul de la idee la plan și de la plan la succes! (află mai multe)