Leadership Game

„Leadership Game”, creat de John Maxwell Team este un joc inteligent bazat pe lecțiile lui John C. Maxwell. Acest joc ajută organizațiile să-și îmbunătățească inteligența în conducere și să-și mărească eficiența.

Aceste principii de leadership au și consecințe. Aplică aceste legi în organizația ta și îți poți mări influența. Dacă le încarci sau le ignori, abilitățile tale de a-i conduce pe ceilalți vor avea de suferit. Dar important e că fiecare lege poate fi învățată. Cum? Joacă-te împreună cu alți oameni din jurul tău și află!

Geanina Perju

Joi, 8 Octombrie, de la 19:00, Geanina Perju, Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell Team, te așteaptă la Tempo Anticafe pentru a-ți oferi această experiență unică.

Vino împreună cu echipa ta sau pe cont propriu și nu pierde această experiență distractivă dar provocatoare, care te va ajuta să înțelegi principiile fundamentale și valorile leadershipului.

Cât costă să participi?

Participarea la Leadership Game este gratuită. Tot ce trebuie să plătești este timpul pe care îl petreci la noi. La Tempo, o oră costă 10 lei și ai la discreție apă, ceai și cafea. Jocul nu durează mai mult de două ore. În plus, dacă vrei să servești și altceva, descoperă AICI meniul.

Completează formularul de mai jos pentru a-ți rezerva locul în sală. De asemenea, află care este politica Tempo Anticafe cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, de AICI. Prin completarea formularului ne dai acordul pentru a-ți prelucra datele.