Tempo Networking Events

Trăim într-o lume a provocărilor și a schimbărilor rapide, iar știrile primite din mass-media sunt mai mult rele decât bune. Oamenii apreciază discuțiile care îi fac să se simtă luați în seamă, ascultați și importanți. Deși se știe că oamenii caută aceste beneficii în conversațiile cu prietenii, este de asemenea adevărat că ei preferă să se asocieze în afaceri cu persoane care sunt plăcute, prietenoase și atente, sau să cumpere bunuri și servicii de la astfel de persoane.

„Tempo Networking Events” este pentru cei care știu cât de important este să fie cât mai cunoscuți în comunitatea în care activează.

Ce câștigi dacă participi la un astfel de eveniment?

PROMOVAREA AFACERII. Ai acces la un mediu de promovare și expunere eficientă a afacerii tale.

EXPERIENȚĂ. Primești cele mai bune sfaturi și informații valoroase din experiența altor antreprenori.

RECOMANDĂRI. Ne ajutăm reciproc prin schimbul de recomandări și referințe.

SOCIALIZARE. Cunoști oameni de business la fel ca și tine.

Cum se desfășoară o ediție a „Tempo Networking Events”?

Prima parte a evenimentului este de tipul „fast networking”. Fiecare participant are ocazia să își prezinte afacerea și să facă schimb de materiale de promovare, flayere, cărți de vizită, cu ceilalți participanți.

Cea de a doua jumătate a evenimentului este pentru „open networking”. Fiecare participant are la dispoziție cinci minute pentru a se adresa celorlalți cu scopul de a prezenta unul sau mai multe aspecte importante ale propriei afaceri. Discursul poate fi o propunere de vânzare directă, o prezentare de produse și servicii, o problemă specifică la care se așteaptă sugestii pentru a fi rezolvată, o propunere de parteneriat sau de colaborare, etc.

Cât costă să particip la „Tempo Networking Events”?

O ediție a „Tempo Networking Events ” durează aproximativ două ore. Astfel, participarea la eveniment te va costa exact timpul pe care îl petreci la noi, conform tarifelor pe care le practicăm și nimic în plus.

Rezervă-ți locul la Tempo Networking Events. Următoarea ediție va avea loc pe 14 Ianuarie, de la 18:00. Completează formularul de mai jos cu datele tale, nu înainte să consulți și politica noastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, de AICI.

Te așteptăm cu drag!