Tempo Public Speaking

„Tempo Public Speaking Support Group” este singurul loc din Buzău unde îți poți exersa și îmbunătăți abilitățile de oratorie. Dacă știi deja cât de important este să fii un bun vorbitor, Clubul te așteaptă în fiecare zi de marți, începând cu ora 19:00.

Dacă încă nu ai înțeles importanța vorbitului în public, uite 5 avantaje pe care le vei avea odată ce vei deține aceste abilități:

  1. Îți stăpânești mai bine emoțiile în aproape orice situație cu miză
  2. Te conectezi mai bine cu oamenii (cu superiorii, clienții, colegii etc.)
  3. Te cunoști mai bine pe tine și astfel îți poți descoperi noi aptitudini
  4. Îți dezvolți creativitatea
  5. Îți stăpânești limbajul nonverbal si paraverbal pentru a comunica cu mai multa încredere

Cum se desfășoară o ediție a Tempo Public Speaking Support Group?

În prima parte, (aproximativ 90 de minute) cei mai curajoși participanți susțin un discurs, cu o durată de 5-6 minute, pregătit dinainte, pe marginea unui subiect la alegere. Poți vorbi despre ocupația ta, despre o pasiune pe care o ai, despre o problemă cu care te confrunți; poți fi haios sau foarte sobru; te poți folosi de orice fel de suport vizual sau auditiv care crezi că te poate ajuta.

Fiecare discurs este urmat de feed-back din partea celorlalți participanți astfel încât vorbitorul să știe care sunt aspectele pozitive și ce trebuie să îmbunătățească pe viitor.

Partea a doua ( aproximativ 30 de minute ) se adresează celor creativi și spontani. Dacă vrei o provocare care să te ajute să îți depășești limitele, vei primi un subiect „la fața locului” pe care va trebui să-l dezvolți într-un discurs de 1-2 minute.

Este obligatoriu să țin un discurs?

Nu! Mai ales dacă ești la început și vrei să te „obișnuiești” cu atmosfera poți participa fără discurs. Fie că doar vei oferi feed-back-ul tău vorbitorilor sau pur și simplu doar vei asista la eveniment, tu vei hotărî când este momentul potrivit să faci pasul spre scenă 🙂

Avem și premii!

Ca să îți răsplătim curajul și pentru a te motiva să exersezi și mai mult, ți-am pregătit și câteva premii.

După primul discurs pregătit pe care îl vei susține, vei primi „carnetul de evoluție al vorbitorului”. Este o mică agendă unde îți vei putea face notițe despre progresul pe care îl vei înregistra; vei colecta feed-back-ul primit după fiecare discurs și vei ști cum ți-ai îmbunătățit abilitățile de oratorie.

Apoi, după fiecare zece discursuri susținute îți vom oferi o diplomă de merit precum și recunoașterea publică; fiecare client care va intra la Tempo va ști despre realizarea ta și vei fi astfel mult mai (re)cunoscut în comunitate.

Mai mult, după ce vei depăși borna de treizeci de discursuri, te răsplătim cu o lună de acces gratuit la Tempo!

Cât costă să particip la „Tempo Public Speaking Support Group”?

O ediție a „Tempo Public Speaking Support Group” durează aproximativ două ore. Astfel, participarea la eveniment te va costa exact timpul pe care îl petreci la noi, conform tarifelor pe care le practicăm și nimic în plus.

Fie că ești deja un vorbitor experimentat sau vrei să începi să practici „arta oratoriei”, rămâi alături de noi pentru a afla când ne deschidem porțile și când va avea loc prima rudnă de vorbit în public!

Următorul eveniment „Tempo Public Speaking Support Group” va avea loc Marți, 13 August, începând cu ora 18:00. Completează formularul de mai jos și înscrie-ți discursul în agenda noastră.

Prin completarea formularului ești de acord cu politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal, pe care o găsești AICI!