Q & A

TEMPO ANTICAFE este un spațiu gândit pentru lucru, învățare și relaxare. Un loc în care te simți ca acasă, în care poți să lucrezi la un proiect, poți să te întâlnești cu prietenii, poți să citești sau să participi la workshopuri, evenimente de business și dezvoltare personală sau la jocuri de societate.

Cei care trec pragul TEMPO ANTICAFE plătesc timpul pe care îl petrec la noi și pot folosi toate resursele pe care le găsesc aici: apă, cafea, ceai și snack-uri, cărți (o bibliotecă de peste 500 de exemplare și pe care ne propunem să o îmbunătățim constant), reviste de specialitate, mese de lucru, proiector, laptop, scanner și imprimantă, acces la Wi-Fi.

Dacă te întrebi…

Totul este gratuit în afară de timp. Dar cum se face?

Simplu. La intrare notăm ora la care ai venit. La noi găsești  o mică bucătărie unde poți servi ceai, cafea și snackuri. Ai acces la mese de lucru, jocuri, cărți și internet. La plecare plătești doar timpul petrecut. Dacă stai mai mult de 5 ore, după a 5-a oră nu mai plătești.

Există un spațiu special pentru lucru?

Da! Vei găsi tot ce trebuie pentru muncă eficientă: un spațiu mai puțin gălăgios, internet de mare viteză, mese și scaune, veioze, prize, împrimantă, scanner, cărți și reviste de specialitate.
În plus, vom organiza evenimente care te pot ajuta în ceea ce faci (workshopuri si cursuri în domenii diferite). 

Bucătăria este cu acces nelimitat?

Da. Poți să te servești singur sau să ceri ajutorul nostru. Vrem să te simți ca acasă. De măncare vei găsi snack-uri (biscuiți, săratele). De băut ai la dispoziție ceai cald, rece, cafea și apă. 
Și dacă vrei ceva mai mult poți aduce ceva de afară. Îți poți încălzi mâncare la microunde.

Ce fel de evenimente voi găsi la TEMPO?

De luni până vineri, dacă vrei să îți începi ziua cu un plus de energie, te așteptăm să bem cafeaua împreună și să urmărim proiecții TED și materiale video care să îți ofere inspirația de care ai nevoie pentru a avea o zi cât mai productivă.

Pe seară, te așteptăm la workshop. Mai ales dacă lucrezi într-un domeniu creativ, dacă te gândești să începi o afacere sau pur și simplu vrei să înveți mai mult, de luni până joi descoperi noi idei care să te ajute să faci pasul următor în carieră.

În serile de week-end ai nevoie de relaxare ca să-ți încarci bateriile pentru săptămâna următoare. Te așteptăm să vii împreună cu prietenii sau familia să ne jucăm împreună. Îți punem la dispoziție o sumedenie de idei și jocuri de care poți să te bucuri împreună cu cei dragi ( cu excepția jocurilor de noroc).

Diminețile de week-end sunt rezervate pentru părinți. Dacă ai un copil, TEMPO ANTICAFE este locul ideal în care poți găsi resurse și idei care să te ajute în educația lui: cărți, proiecții video și chiar seminarii „live” de parenting. În tot acest timp, cel mic se poate bucura de locul de joacă în care va găsi exclusiv jucării educative, supravegheat și îndrumat de echipa noastră.

Pot organiza propriile evenimente?

Sigur! Dacă ai o echipă pe care o coordonezi și ai nevoie de un spațiu în care să te întâlnești la o ședință, te așteptăm la noi.

La fel de bine-venit ești și dacă vrei să organizezi un eveniment public ( workshop, seminar, lansare de carte, expoziții, etc). În acest caz trebuie să știi că participanții la evenimentul tău vor trebui să plătească timpul pe care îl petrec la noi, la fel ca orice alt client și că evenimentul trebuie să fie accesibil tuturor, nu numai celor invitați de tine.

Trebuie să fac rezervări?

De obicei, nu. În cazul în care sunteți un grup mai mare de 10 persoane și aveti de lucrat la un proiect mai elaborat sau vă sunt necesare anumite echipamente, este bine să anunțați cu o zi înainte.  

Te așteptăm să ne treci pragul dacă te afli într-una din următoarele situații:

  • Ai nevoie de un loc liniștit în care să lucrezi singur sau cu colegii la diverse proiecte
  • Ești pasionat de lectură și vrei să găsești resurse noi
  • Ești interesat să înveți mai mult pentru a progresa în viața profesională
  • Ești părinte și vrei să oferi copilului cea mai bună educație
  • Vrei să petreci timp de calitate alături de cei dragi
  • Ai nevoie de un loc potrivit pentru o întâlnire de afaceri
  • Vrei să cunoști oameni creativi și energici alături de care să începi noi colaborări și proiecte

Ajută-ne să îmbunătățim experiența vizitatorilor site-ului nostru. Dacă ai o întrebare la care nu ai găsit răspuns pe site, trimite-o direct echipei Tempo și vei primi foarte repede un răspuns. Click AICI ca să vezi politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal.