Speed dating event

Speed dating-ul este un sistem de dating relativ nou în România şi are ca scop organizarea de întâlniri pentru scurte conversaţii între parteneri, pe baza cărora aceștia pot decide să facă schimb de date de contact sau nu. Reprezintă o modalitate sigură, rapidă și distractivă de a-i aduce față în față, în lumea reală, pe cei care își caută pereche.

Speed dating-ul de la Tempo se desfăşoară exclusiv pe bază de rezervare, ceea ce ne permite să controlăm un aspect foarte important: pe cine vei cunoaşte la aceste întâlniri. În acest scop, ne asigurăm că fiecare persoană participă la evenimentul care i se potriveşte, ținând cont de câteva criterii minime de matching: vârstă, nivel de studii sau statut social.

Iată câteva din avantajele serviciilor de speed dating față de alte servicii, mai convenționale, de dating:

  • necesită timp scurt faţă de alte modalități de dating;
  • poți lua decizia de a nu-ţi oferi datele de contact unui partener, fără să îl refuzi direct;
  • este un sistem de dating în care un refuz înseamnă „NU”, spre deosebire de alte situaţii(întâlniri oarbe/blind dates aranjate de rude sau prieteni) în care partenerul continuă să insiste și îţi poate lua ceva timp să îl faci să înțeleagă că nu vrei să ai de-a face cu el;
  • de regulă partenerii întâlniţi sunt tot singuri, în căutare de partener (cu excepţia celor care mint în privința statutului relaţional dar, așa cum știi, minciuna are picioare scurte).

Prima ediție „Speed Dating Event” de la Tempo se adresează exclusiv celor din categoria de vârstă 31-41 ani și are loc Joi, 15 Octombrie de la 18:30.

Cât costă participarea?

Nu există taxă de participare dar trebuie să știi că la Tempo Anticafe, plătești pentru timpul pe care îl petreci la noi și ai la discreție apă, ceai și cafea. O oră la Tempo costă 10 Lei. În plus, dacă vrei să consumi și altceva, ai la dispoziție Snackbarul nostru și diverse gustări.

Durata evenimentului

Speed Dating Event de la Tempo este compus din două părți:

Prima parte durează aproximativ o oră. Un moderator organizează participanții în așa fel încât fiecare fată să poată să discute, timp de 5 minute, cu fiecare băiat.

Partea a doua nu are limită de timp și are ca scop socializarea participanților. Poți să te întinzi cât vrei (dar nu mai mult de 22:00) și să cunoști cât mai bine personaele care ți-au făcut o impresie bună.

Dacă te afli în categoria de vârstă 31-41 ani și vrei să îți găsești jumătatea, completează formularul de mai jos cu datele tale și așteaptă răspunsul nostru ca să știi dacă ai locul rezervat.

ATENȚIE: Locurile sunt limitate. La o ediție de „Speed dating” de la Tempo, nu pot participa mai mult de 10 băieți și 10 fete. Așa că, grăbește-te și completează formularul cât mai repede pentru că respectăm regula primul venit-primul servit.

Prin completarea formularului ești de acord cu politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal, despre care poți găsi mai multe informații AICI