TEMPO BRAIN CHALLENGE

Tempo Brain Challenge este un concurs de cultură generală care are loc în fiecare Miercuri, începând cu ora 19:00, la Tempo Anticafe.

Gândește-te cine sunt cei care „le știu pe toate” din gașca ta și formează echipa câștigătoare!

Pentru a participa, trebuie să faci parte dintr-o echipă de minim 3, maxim 6 membri. Fie că ai deja echipa formată, fie te repartizăm noi aleatoriu, la fiecare ediție ai șansa de a câștiga premii dar mai ales ai parte de cea mai bună distracție la mijlocul săptămânii.

La o ediție „Tempo Brain Challenge” trebuie să concureze cel puțin trei echipe, dar nu mai mult de 8. În cazul în care vor fi mai multe echipe înscrise, se va respecta regula „primul venit, primul servit”, iar echipele care se înscriu mai târziu vor fi plasate pe o listă de așteptare.

Cum se desfășoară o ediție „Tempo Brain Challange”?

Runda 1:

30 de întrebări cu 4 variante de răspuns. Pentru fiecare răspuns corect se acordă 1 punct.

Runda 2:

20 de întrebări fără variante de răspuns. Pentru fiecare răspuns corect se acordă 2 puncte.

Runda 3:

10 întrebări fără variante de răspuns. Pentru fiecare răspuns corect se acordă 5 puncte, iar pentru fiecare răspuns greșit se scad 3 puncte din totalul acumulat.

Runda 4:

În urma punctajului acumulat după primele 3 runde, se desemnează două echipe finaliste precum și câștigătorul locului 3.În finală, fiecare echipă răspunde la 10 întrebări. Pentru fiecare răspuns corect primește un punct. În cazul unui răspuns greșit, echipa adversă are dreptul să răspundă și ea.

În cazul în care se înregistrează egalitate, se suplimentează numărul de întrebări după regula „death match”(o întrebare pentru fiecare echipă), până când se poate desemna un câștigător.


PREMII

Pentru fiecare ediție „Tempo Brain Challange”, punem la bătaie trei premii pentru cele mai bune echipe:

Locul 1: Voucher 100 Lei pentru plata consumației

Locul 2: Voucher 50 Lei pentru plata consumației

Locul 3: Vocuher 50 Lei pentru plata consumației la ediția următoare

Suplimentar, primele trei locuri primesc puncte care contează pentru clasamentul final al unui sezon „Tempo Brain Challange”, astfel:

Locul 1: 10 puncte

Locul 2: 5 puncte

Locul 3: 3 puncte

Un sezon „Tempo Brain Challange” durează 3 luni (12 ediții). Echipa câștigătoare (cea care acumulează cele mai multe puncte la finalul sezonului) câștigă marele premiu în valoare de 1000 LEI!


Dacă știi că ești tare la cultură generală, dacă doar ești curios să-ți testezi nivelul de cunoștințe sau doar vrei să te distrezi, înscrie-te chiar acum completând formularul de mai jos. Vom selecta echipele participante la fiecare ediție în ordinea înscrierii și te vom anunța din timp când îți vine rândul.

Trebuie să știi că, prin completarea formularului ești de acord cu politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal pe care o poți găsi AICI: http://tempoanticafe.ro/protectia-datelor-cu-caracter-personal/