TEMPO COMEDY

Singurul club de comedie pentru amatori din oraș este la Tempo. Dacă știi că ești „amuzantul” din gașca ta, nu mai sta ascuns și fă un pas înainte pe scena noastră. Distrează-i pe toți cu glumele tale și poți pleca acasă cu premiul serii: 100 Lei!

Fiecare seară Tempo Comedy este un concurs între cei mai haioși clienți. Am gândit 3 runde diferite care să ne ajute să desemnăm câștigătorul.

Runda 1: Concurs de bancuri.

Fiecare participant ne spune cele mai bune 3 bancuri pe care le știe. Juriul, format din publicul spectator acordă note de la 1 la 5. Punctajul final se stabilește prin adunarea tuturor notelor primite.

Runda 2: Improvizație.

Fiecare participant primește câțiva termeni pe baza cărora trebuie să construiască o poveste amuzantă care să dureze 5 minute. Juriul notează de la 1 la 5 prestația fiecărui personaj iar punctajul final se stabilește prin adunarea notelor.

Runda 3: Râzi ca prostu’

După primele două runde, în urma punctajului obținut de participanți, se stabilesc cei mai buni 2 concurenți care vor juca finala după modelul „Râzi ca prostu’”. Fiecare concurent spune o replică/glumă și primește un punct de fiecare dată când adversarul râde. În cazul în care, după primele 10 runde de replici se înregistrează egalitate, se continuă după regula „death match”, fiecare concurent având la dispoziție câte o replică.


O ediție Tempo Comedy nu poate avea mai mult de 6 participanți. În cazul în care se înscriu mai mulți participanți, aceștia vor fi selectați în ordinea înscrierii, iar începând cu cel de-al șaptelea înscris vor fi direcționați pe liste de așteptare și pot concura la ediția următoare.

Câștigătorul unei ediții primește premiul de 100 lei și dreptul de a participa și la următoarea ediție.

Înscrie-te în concurs completând formularul sau doar rezervă-ți locul ca să faci parte din public și să-ți susții favoritul:

Prin completarea formularului ești de acord cu politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal, pe care o poți găsi AICI: http://tempoanticafe.ro/protectia-datelor-cu-caracter-personal/