Tempo Experience

Din August 2019, la Tempo, facem tot ce ne stă în putință să îți oferim o experiență din ce în ce mai bună. Lucrăm constant la serviciile pe care le oferim, îți cerem feedback și îți aducem cele mai potrivite evenimente pentru tine.

Și asta pentru că primul nostru gând este ca atunci când vii la noi să te simți cât mai confortabil iar la plecare să simți că ai folosit timpul petrecut la Tempo în cel mai bun mod cu putință.

De aceea, din dorința de a face și mai valoroasă experința Tempo Anticafe, lansăm campania „Timp de calitate, premii garantate”.

SCURT REGULAMENT

Campania se desfășoară în perioada 23 Septembrie 2020 – 1 Noiembrie 2020.

De fiecare dată când vii la Tempo, primești „Clepsidra Tempo” care ne ajută să măsurăm cât timp petreci la noi.

În perioada campaniei, păstrează Clepsidrele, iar atunci când strângi suficiente, răscumpără-le pentru unul dintre premiile noastre garantate.

30 Clepsidre
40 Clepsidre
40 Clepsidre
45 Clepsidre
45 Clepsidre

Clepsidrele sunt transmisibile așa că, pentru a revendica premiul dorit mai repede, vino la Tempo însoțit de prieteni și roagă-i să îți lase ție și Clepsidrele lor 🙂

Premiile sunt garantate, dar limitate ca și număr (5 lăzi de bere și câte 3 baterii, boxe, grill-uri și espressoare) și se acordă pe principiul „primul venit-primul servit”.

Nu oferim Clepsidre cu ocazia evenimentelor private.

Te așteptăm cu drag!