Tempo Open Mic

Dacă știi despre Tempo de ceva timp, ai înțeles deja că ne place să fim primii în ceea ce facem. Așa că, 2020 vine cu o nouă propunere pentru clienții noștri din Buzău: primul loc din oraș unde găsești eveniemnte de tip „Open Mic”, sau, mai pe românește „Seara amatorilor de Stand-up” 🙂

Din 9 Ianuarie, în fiecare zi de Joi, de la 19:00, te așteptăm la o porție de distracție și bună-dispoziție unde ai ocazia să descoperi cum se lansează următorii comedianți 🙂


Gândește-te la cel mai amuzant prieten din gașca ta și ajută-l să facă un pas în față pe scena Tempo Open Mic!


Cum se desfășoară o seară de „Open Mic”?

Fiecare participant are la dispoziție între 7 și 10 minute, timp în care trebuie să încânte audiența cu glumele sale. O ediție are între 10 și 15 participanți.

După ce toți comedianții și-au terminat numărul, urmează votul publicului. Comediantul care primește cele mai multe voturi câștigă un premiu în valoare de 200 lei și se califică în finală.

Finala are loc o dată pe lună, în ultima zi de Joi. Comedianții calificați în finală trebuie să livreze un moment de minim 15 minute. Fiecare moment va fi filmat și încărcat pe site-ul Tempo în maxim 24 de ore, iar până la următoarea ediție vor putea fi votate.

Câștigătorul finalei se va desemna după cum urmează:

  • 50% va conta votul publicului
  • 50% va conta votul din online

Câștigătorul finalei „Tempo Open Mic” va primi titlul de „Comediantul lunii” și un premiu în valoare de 500 lei!

Fie că ești sau vrei să devii comediant și ai un moment amuzant, fie că doar vrei să te bucuri de o seară de umor sau să susții un prieten care urcă pe scenă, taxa de participare la Tempo Open Mic este de 36 Lei și ai la discreție apă, ceai, cafea, vin și mici gustări.

Completează formularul și rezervă locul chiar acum la următoarea ediție Tempo Open Mic. Prin completarea formularului, ești de acord cu prelucrarea datelor tale cu caracter personal. VEZI AICI cum prelucrăm datele.