Tempo Treasure Hunt

Sâmbătă, 3 August începem povestea primei anticafenele din Buzău, TEMPO ANTICAFE. Și pentru că ne propunem să devenim repede prima opțiune la care comunitatea locală să apeleze atunci când are nevoie de soluții și inspirație pentru a se dezvolta, începem prin a te provoca la un concurs care îți poate aduce un premiu valoros: Tempo Treasure Hunt.

Punem la bătaie 1200 Lei pentru marele câștigător și alte premii interesante pentru toți participanții.

Ce trebuie să faci tu ca să fii cel mai bun „vânător de comori Tempo”?

Mai întâi, completează formularul de mai jos și înregistrează-te în concurs.

Apoi, asigură-te că pe 3 August ești prezent la ora 10:00 la Tempo Anticafe ( Clădirea Unirii Center, la demisol ).

Comoară Tempo

”Vânătoarea” te provoacă să descoperi comorile Tempo pe care le vom ascunde în diverse locuri din oraș. Pas cu pas vei primi indicii valoroase care te vor ajuta să descoperi cât mai multe comori și să-ți întreci competitorii.

Concursul se termină la ora 16:00 când trebuie să te întorci la Tempo Anticafe unde vom stabili marele câștigător. Avem și premii de consolare pentru toți participanții, dar suntem siguri că tu vei ținti sus de tot.

Descoperă AICI regulamentul concursului și completează formularul de înregistrare ca să îți rezervi locul printre „vânători”.

Completând formularul ești de acord cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal. Click aici ca să vezi politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal.