WEBINAR GRATUIT

În plină pandemie de coronavirus, mulți oameni din întreaga lume au rămas șomeri sau s-au ales cu veniturile scăzute. Alții au reușit să se mențină pe linia de plutire și câțiva au reușit să se reinventeze și să privească actuala criză chiar ca pe o nouă oportunitate.

În ceea ce privește perioada următoare, estimările specialiștilor nu sunt tocmai optimiste și se pare că, măcar din punct de vedere financiar, majoritatea va avea de suferit.

Nici pentru noi, echipa Tempo, nu este cea mai bună perioadă, ba dimpotrivă. Imposibilitatea de a putea face planuri pe termen mediu și lung, teama de virus sau diminuarea veniturilor clienților noștri, sunt obstacole care ne fac misiunea tot mai dificilă.

Poate că știi sau abia acum afli, dar încă de la începutul proiectului Tempo, ne-am propus să le oferim oamenilor care ne vizitează, resurse și soluții care să îi ajute în viața personală sau profesională.

De aceea, a venit timpul să adaptăm misiunea noastră la situația actuală și vrem să venim către tine cu o idee care să te ajute în primul rând din punct de vedere financiar.

Poți descoperi despre ce e vorba Marți, 13 octombrie, de la ora 19:00, dacă participi la webinarul gratuit „Cum să câștigi mai mulți bani pe timp de pandemie (și nu numai)”. Tot ce îți trebuie ca să participi este un dispozitiv conectat la internet, ceva pe care să notezi și (de recomandat) o încăpere unde să fie liniște.

CE VEI CÂȘTIGA DACĂ PARTICIPI LA WEBINAR?

– Vei descoperi care este cel mai potrivit domeniu pentru tine în care să câștigi mai mulți bani.

Vei afla care sunt abilitățile pe care trebuie să le îmbunătățești ca să faci față perioadelor de criză și să îți menții un venit constant și sigur.

– Vei primi o soluție, pe care să o aplici imediat, pentru a-ți crește venitul actual.

– Vei primi un cadou surpriză la sfârșitul webinarului

CE TREBUIE SĂ FACI CA SĂ PARTICIPI LA WEBINAR?

Ca să poți lua parte la webinar, te rugăm să completezi formularul de mai jos cu datele tale. Trebuie să știi că, prin completarea formularului ești de acord cu politica Tempo Anticafe de prelucrare a datelor cu caracter personal. CLICK AICI ca să vezi cum îți protejăm datele tale.